SevenDay blev Årets Bank-pristagare 2016

  • Tidningen Privata Affärer utser varje år de bästa aktörerna i branschen – SevenDay Privatlån finns bland 2016 års vinnare.

För andra året i följd har SevenDay prisats när Privata Affärer utser Sveriges bästa banker och finansiella tjänster.

ina_beskuren_ny

Ina Einars, SevenDay

Tidningen Privata Affärer lyfter årligen fram banker och finansiella tjänster som de tycker har utmärkt sig under året – något de har gjort ända sedan 1990.

Förra året utsågs SevenDays sparkonto till ”Årets Konto” och i år är det Sevenday Privatlån som får utmärkelsen ”Årets Prisgaranti”.

Vad betyder utmärkelsen för SevenDay?
– Vi är förstås väldigt glada och stolta över att ha fått utmärkelsen och att juryn har uppmärksammat fördelarna gällande vårt privatlån, säger Ina Einars, marknadschef på SevenDay.

Den som beviljas ett bättre totalpris av någon annan långivare, får här ett ännu lägre erbjudande.

Privata Affärers motivering

Privata Affärer skriver så här i sin motivering. ”Den som beviljas ett bättre totalpris av någon annan långivare, får här ett ännu lägre erbjudande.”

Varför vinner SevenDay ”Årets Prisgaranti”?
– Vad jag förstår är det för att vi vågar matcha andra bankers ränta och det har vi gjort ända sedan 2007. Vi är stolta över vår prisgaranti i vårt erbjudande gentemot kunderna – och det verkade som att årets jury har både uppmärksammat och gillat det.

SevenDays prisgaranti på privatlån innebär att om du skulle erbjudas och beviljas ett bättre totalpris av någon annan långivare i Sverige – så är du garanterad ett lägre pris hos SevenDay. Läs mer här.

Tidningen Privata Affärer hjälper konsumenter att hitta de bästa bankerna, finansiella aktörerna och tjänsterna. Läs mer om årets alla pristagare hos Privata Affärer.

Taggar

Bolåneräntor prognos

Hur ska du agera efter räntehöjningen?

För första gången på sju år höjer Riksbanken reporäntan. Hur påverkar det dig med bolån? Är det läge att binda bolånen? Hur ser prognosen för…

Förhandla ränta bolån

Nu är det guldläge att förhandla om bolånet!

Nu är det rätt läge att förhandla om din bolåneränta. Trots att vi just nu har de lägsta bolåneräntorna någonsin är bankernas marginal på bolån…

Låna till kontantinsats

Låna till kontantinsats – så fungerar det

Går det att låna till kontantinsats när man ska köpa en bostad? Vi går igenom vad som gäller och ger tips på vad som är…

räntetak

Dags att binda räntan? Så fungerar bolån med räntetak

Fast eller rörlig ränta? Alla som har bolån ställs inför denna svåra fråga. Det finns även ett tredje alternativ. Ett rörligt lån med räntetak garanterar…

amorteringskrav

6 av de vanligaste frågorna (och svaren) om amorteringskrav

Ett nytt amorteringskrav har trätt i kraft. Vi har samlat 6 av de vanligaste frågorna som svenskarna ställer om amorteringskravet. Här får du svaren.

Visa fler